Ποιοί Είμαστε

Ένα κομμάτι γης πάνω στη θάλασσα το οποίο η οικογένεια του παππού Παναγιώτη Τσώνη χρησιμοποιούσε για καλλιέργεια αμπελιών, έδωσε την ιδέα γύρω στο 1975 για τη δημιουργία του κάμπινγκ ‘’Λούτσα’’.

Την ιδέα αυτή υλοποίησε το 1980 ο Νικόλαος Τσώνης.

Οι λίγοι ξένοι επισκέπτες (κυρίως Γερμανοί, Αυστριακοί, Ιταλοί) που αναζητούσαν παρθένα ανεξερεύνητα μέρη εκείνες τις εποχές, έβρισκαν καταφύγιο και κατασκήνωναν όπου τους έβγαζε ο δρόμος. Έτσι σιγά σιγά γεννήθηκε η ιδέα, και ο φράχτης του οικοπέδου έπεσε παρέχοντας πρόσβαση σε οποιονδήποτε περιφερόμενο τουρίστα και κάνοντας τον να νιώσει ασφάλεια μέσα στην ιδιόκτητη γη.

Στην αρχή με κάποιες στοιχειώδεις παροχές όπως νερό από το πηγάδι, λίγα φρέσκα αυγά και λαχανικά από τη φάρμα. Και αργότερα με κάποιους στεγασμένους χώρους υγιεινής και ένα μαγειρείο, οι τουρίστες δεν άργησαν να δείξουν την προτίμησή τους χρόνο με το χρόνο.

Το 1990 το κάμπινγκ κλείνει για να ανοίξει δύο χρόνια αργότερα σαν "Κάμπινγκ Λούτσα’’ επίσημα πια με το πολεοδομικό σχέδιο που έχει ως σήμερα και με όλες τις παροχές και άδειες μιας οργανωμένης τουριστικής επιχείρησης.

Το "Κάμπινγκ Λούτσα" είναι ιδιοκτησία του Νικολάου Τσώνη, ο οποίος μαζί με την οικογένεια του παρέχουν εξυπηρέτηση, ευγένεια και φιλικότητα σε όλους τους επισκέπτες που θα προτιμήσουν το κάμπινγκ για τις διακοπές τους.